Golvläggare i Agnesberg - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Agnesberg

Annons:
I staden Agnesberg finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Agnesberg som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Agnesberg.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Agnesberg hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Agnesberg företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Agnesberg som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Agnesberg

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Agnesberg vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Kf.Homeservice
Steken 2 A
424 38 AGNESBERG

Annons:


Fakta om Agnesberg - golvlaggare.eu

Agnesberg är ett primärområde i stadsdelen Angered i norra Göteborg (före 1967 i Angereds kommun), tillhörande stadsdelsnämndsområdet Angered. Det är beläget vid E45 och Bergslagsbanan på Göta älvs östra strand.

Yta:
Invånarantal: 937, år 2010

Pris på golvläggning i Agnesberg

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Agnesberg varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Agnesberg arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Agnesberg.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Agnesberg rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.