Golvläggare i Surahammar - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Surahammar

Annons:
I staden Surahammar finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Surahammar som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Surahammar.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Surahammar hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Surahammar företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Surahammar som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Surahammar

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Surahammar vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Nf Produkter AB
Köpmang. 14
735 31 Surahammar


Sura Bygg & Plattsättning AB
Skolg. 9
735 36 SURAHAMMAR


Lindhs Bygg & Vvs
Munspelsv. 10
735 38 SURAHAMMAR

Annons:


Fakta om Surahammar - golvlaggare.eu

Surahammar är en tätort och centralort i Surahammars kommun. Den största privata arbetsgivaren på orten, ståltillverkaren Surahammars Bruks AB, har anor från 1500-talet.

Yta: 5,49 km2
Invånarantal: 6179, år 2010

Pris på golvläggning i Surahammar

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Surahammar varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Surahammar arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Surahammar.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Surahammar rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västmanland.