Golvläggare i Skultuna - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Skultuna

Annons:
I staden Skultuna finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Skultuna som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Skultuna.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Skultuna hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Skultuna företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Skultuna som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Skultuna

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Skultuna vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Daggens Kakel & Klinker
Ulvsta 1
726 91 Skultuna


Mats Golv
Vallonv. 69
726 30 SKULTUNA

Annons:


Fakta om Skultuna - golvlaggare.eu

Skultuna är en tätort i Västerås kommun i Skultuna kommundel. Hydro, Skultuna Emballage, Foldy Pac Nordic och Skultuna Flexible är verksamma i Skultuna Cirka två kilometer söder om tätorten ligger Skultuna kyrka, och norr om tätorten finns stor logdans, Skultuna Lagårn.

Yta: 213,09 hektar
Invånarantal: 3133, år 2010

Pris på golvläggning i Skultuna

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Skultuna varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Skultuna arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Skultuna.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Skultuna rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västmanland.