Golvläggare i Sala - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Sala

Annons:
I staden Sala finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Sala som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Sala.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Sala hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Sala företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Sala som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Sala

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Sala vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Rulles Färg AB
Norrbyg. 11
733 31 Sala


Sörbäck Åkeri AB
Sörbäck 126
733 92 SALA


Landins Golv & Plattsättning AB
Mamreg. 8
733 38 SALA


1St Floor
Korng. 19
733 38 SALA

Annons:


Fakta om Sala - golvlaggare.eu

Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Yta: 11,01 km2
Invånarantal: 12289, år 2010

Pris på golvläggning i Sala

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Sala varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Sala arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Sala.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Sala rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västmanland.