Golvläggare i Norberg - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Norberg

Annons:
I staden Norberg finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Norberg som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Norberg.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Norberg hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Norberg företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Norberg som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Norberg

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Norberg vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Nybergs Måleri
Rosenstigen 26
738 34 Norberg


L O Golv
Hagav. 17
738 34 Norberg


Lo Golv AB
Hagav. 17
738 34 Norberg

Annons:


Fakta om Norberg - golvlaggare.eu

Norberg är en tätort i Västmanland och centralort i Norbergs kommun, Västmanlands län. Norberg består huvudsakligen av två stora delar, Norberg i söder och Kärrgruvan i norr.

Yta: 8,09 km2
Invånarantal: 4518, år 2010

Pris på golvläggning i Norberg

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Norberg varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Norberg arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Norberg.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Norberg rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västmanland.