Golvläggare i Kvicksund - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Kvicksund

Annons:
I staden Kvicksund finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Kvicksund som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Kvicksund.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Kvicksund hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Kvicksund företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Kvicksund som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Kvicksund

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Kvicksund vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Kvicksunds Kakel & Klinkersättning
Trollskogsstigen 3
635 32 KVICKSUND


D. Fagerberg Bygg Kakel & Klinker AB
Björkbackav. 14
635 32 KVICKSUND

Annons:


Fakta om Kvicksund - golvlaggare.eu

Kvicksund är en landskaps-, läns- och kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Västerås kommun i Västmanlands län i Västmanland. Ett smalt, 50-100 meter brett, sund i Mälaren delar samhället i två delar. Södra delen ingår i Eskilstuna kommun i Södermanlands län i Södermanland.

Yta: 311,26 hektar
Invånarantal: 1768, år 2010

Pris på golvläggning i Kvicksund

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Kvicksund varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Kvicksund arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Kvicksund.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Kvicksund rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västmanland.