Golvläggare i Kungsör - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Kungsör

Annons:
I staden Kungsör finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Kungsör som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Kungsör.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Kungsör hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Kungsör företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Kungsör som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Kungsör

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Kungsör vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Linotol
Kungsg. 10
736 36 Kungsör

Annons:


Fakta om Kungsör - golvlaggare.eu

Kungsör är en tätort och centralort i Kungsörs kommun i Västmanlands län. Orten är belägen där Arbogaån mynnar ut i Mälaren. Huvuddelen av Kungsör ligger söder om ån och i landskapet Södermanland, medan den mindre delen norr om Arbogaån tillhör Västmanland.

Yta: 4,71 km2
Invånarantal: 5452, år 2010

Pris på golvläggning i Kungsör

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Kungsör varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Kungsör arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Kungsör.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Kungsör rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västmanland.