Golvläggare i Köping - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Köping

Annons:
I staden Köping finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Köping som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Köping.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Köping hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Köping företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Köping som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Köping

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Köping vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

KAK Golv AB
V. Långg. 13
731 30 Köping


Golvservice i Köping AB
Nya Hamnv. 11
731 36 Köping


M Norbergs Entreprenad I Köping AB
Dalhemsv. 4
731 42 KÖPING


Hirvelä Kakel & Klinker
Ringensons v. 4 D
731 43 Köping


L.E. Golv AB
Prästgärdsg. 15
731 31 KÖPING


Mälardalens Golvteam
Morgendal 2
731 92 Köping

Annons:


Fakta om Köping - golvlaggare.eu

Köping är en tätort i Västmanland och centralort i Köpings kommun i Västmanlands län. Orten är belägen vid västra Mälaren. Köping har en insjöhamn. Köping har Sveriges näst största insjöhamn och är ett regionalt centrum. Det finns också en betydande tillverkningsindustri då både Volvo, Sandvik AB och Yara är företag i Köping.

Yta: 11,86 km2
Invånarantal: 17743, år 2010

Pris på golvläggning i Köping

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Köping varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Köping arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Köping.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Köping rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västmanland.