Golvläggare i Kolsva - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Kolsva

Annons:
I staden Kolsva finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Kolsva som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Kolsva.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Kolsva hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Kolsva företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Kolsva som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Kolsva

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Kolsva vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Eson Måleri & Kakel AB
Skogbyn 2
731 15 KOLSVA

Annons:


Fakta om Kolsva - golvlaggare.eu

Kolsva är en tätort i Köpings kommun, Västmanland (Västmanlands län). Kolsva, som ligger 15 km nordväst om Köping, längs väg 250 som i Kolsva kallas Bergslagsvägen. Genom Kolsva rinner ån Hedströmmen. Kolsva är en bruksort med anor från 1540-talet. Från mitten av 1800-talet expanderade verksamheten kraftigt med stålgjutgods som specialitet.

Yta: 325,49 hektar
Invånarantal: 2453, år 2010

Pris på golvläggning i Kolsva

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Kolsva varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Kolsva arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Kolsva.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Kolsva rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västmanland.