Golvläggare i Hallstahammar - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Hallstahammar

Annons:
I staden Hallstahammar finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Hallstahammar som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Hallstahammar.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Hallstahammar hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Hallstahammar företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Hallstahammar som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Hallstahammar

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Hallstahammar vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Munkspisen Mureri&Kakel AB
Bergslagsv. 63
734 40 HALLSTAHAMMAR


Lars Nilsson Fogfria Golv I Hallstahammar AB
Nibbleplan 3
734 32 Hallstahammar


TM Progress AB Fabrik
Olbergav. 8
734 92 Hallstahammar


Tejnung & Co KB
Hans von Kantzows v. 50
734 40 HALLSTAHAMMAR


Fogfria Golv AB
Häradsv. 4
734 32 Hallstahammar


Kakelproffset I Västerås AB
Storg. 6 B
734 30 Hallstahammar


L.E. Golv AB
Nibbleplan 5
734 32 Hallstahammar


Eu Golv & Vägg AB
Nibbleplan 5
734 32 Hallstahammar

Annons:


Fakta om Hallstahammar - golvlaggare.eu

Hallstahammar är en tätort i Västmanland och centralort i Hallstahammars kommun, Västmanlands län. Orten är en gammal bruksort med metallindustri som kärna för samhället. Av industriföretag märks främst FinnvedenBulten (med ursprung i Bultfabriks AB) och Sandvik Heating Technology AB (tidigare Kanthal AB).

Yta: 9,67 km2
Invånarantal: 10478, år 2010

Pris på golvläggning i Hallstahammar

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Hallstahammar varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Hallstahammar arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Hallstahammar.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Hallstahammar rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västmanland.