Golvläggare i Fagersta - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Fagersta

Annons:
I staden Fagersta finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Fagersta som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Fagersta.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Fagersta hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Fagersta företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Fagersta som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Fagersta

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Fagersta vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Sigges Golv
Grindstugan
737 92 FAGERSTA


Sigges Golv AB
Grindstugan 1
737 92 FAGERSTA


Fagersta Bygg & Plattsättning AB
Per Olsv. 20
737 44 Fagersta


Golvtjänst I Fagersta AB
Svedjev. 51
737 43 FAGERSTA


Mickes Golv
Stubbhagsv. 16
737 34 FAGERSTA


Fagplatt Invest, AB
Kvartsv. 5
737 33 Fagersta


Golvtjänst i Fagersta AB
Lövparksv. 9
737 30 FAGERSTA

Annons:


Fakta om Fagersta - golvlaggare.eu

Fagersta är en tätort i Västmanland och centralort i Fagersta kommun, Västmanlands län. Fagersta ligger cirka 70 km nordväst om Västerås. Orten ligger vid riksvägarna 66 och 68. Vid järnvägsstationen Fagersta C i stadsdelen Västanfors sammanstrålar järnvägslinjerna Ludvika–Västerås och Avesta Krylbo–Örebro.

Yta: 9,47 km2
Invånarantal: 11130, år 2010

Pris på golvläggning i Fagersta

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Fagersta varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Fagersta arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Fagersta.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Fagersta rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västmanland.