Golvläggare i Arboga - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Arboga

Annons:
I staden Arboga finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Arboga som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Arboga.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Arboga hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Arboga företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Arboga som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Arboga

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Arboga vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Arboga Golv o. Vägg AB
N. Ågatan 29 B
732 31 Arboga


Nennes Golv- Och Vägginteriör AB
Hasta 140
732 91 Arboga

Annons:


Fakta om Arboga - golvlaggare.eu

Arboga är en tätort vid Arbogaån i Västmanland, samt centralort i Arboga kommun i Västmanlands län. Arboga är traditionellt en industriort med teknisk profil, men har drabbats av flera stora industriella nedläggningar bl a Volvo Aero och ABB.

Yta: 9,5 km2
Invånarantal: 10330, år 2010

Pris på golvläggning i Arboga

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Arboga varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Arboga arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Arboga.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Arboga rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västmanland.