Golvläggare i Ullånger - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Ullånger

Annons:
I staden Ullånger finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Ullånger som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Ullånger.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Ullånger hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Ullånger företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Ullånger som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Ullånger

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Ullånger vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Micke Murare AB
Salum 110
870 32 ULLÅNGER

Annons:


Fakta om Ullånger - golvlaggare.eu

Ullånger / Sundbron är en tätort, tillika kyrkby i Ullångers socken i Kramfors kommun. Orten genomkorsas av E4 och ligger vid den inre delen av Ullångersfjärden.

Yta: 97,76 hektar
Invånarantal: 626, år 2010

Pris på golvläggning i Ullånger

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Ullånger varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Ullånger arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Ullånger.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Ullånger rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västernorrland.