Golvläggare i Torpshammar - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Torpshammar

Annons:
I staden Torpshammar finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Torpshammar som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Torpshammar.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Torpshammar hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Torpshammar företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Torpshammar som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Torpshammar

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Torpshammar vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

K. Sundqvist Golv och Entreprenad
Hjältanstorp 146
840 13 Torpshammar

Annons:


Fakta om Torpshammar - golvlaggare.eu

Torpshammar, tätort i Ånge kommun, Medelpad. Orten är belägen där Gimån mynnar i Ljungan. Torpshammar inhyser bland annat äventyrshuset Boda Borgs allra första anläggning, dagis, skola med låg- och mellanstadie, herrgårdspensionat, Coop-nära butik, pizzeria, Torpshammars IF.

Yta: 163,23 hektar
Invånarantal: 444, år 2010

Pris på golvläggning i Torpshammar

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Torpshammar varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Torpshammar arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Torpshammar.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Torpshammar rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västernorrland.