Golvläggare i Timrå - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Timrå

Annons:
I staden Timrå finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Timrå som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Timrå.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Timrå hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Timrå företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Timrå som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Timrå

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Timrå vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Stenstans Plattsättning AB
Köpmang. 27 C
861 31 TIMRÅ


Golvtjänst AB
Terminalv. 6
861 36 Timrå


Sjöbergs Golv & Kakel AB
Hagav. 20
861 35 TIMRÅ

Annons:


Fakta om Timrå - golvlaggare.eu

Timrå är en tätort som är centralort i Timrå kommun i Medelpad och Västernorrlands län. I norra Vivsta grundades 1798 Vivstavarv (Wifstavarfs AB) som skeppsvarv, som under årens lopp utvecklades till ett modernt pappersbruk.

Yta: 1 202,53 hektar
Invånarantal: 10443, år 2010

Pris på golvläggning i Timrå

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Timrå varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Timrå arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Timrå.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Timrå rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västernorrland.