Golvläggare i Sundsbruk - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Sundsbruk

Annons:
I staden Sundsbruk finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Sundsbruk som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Sundsbruk.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Sundsbruk hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Sundsbruk företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Sundsbruk som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Sundsbruk

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Sundsbruk vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Ns Mur AB
Cementv. 13
863 33 Sundsbruk


Ns. Mur. Kakel
Cementv. 13
863 33 Sundsbruk

Annons:


Fakta om Sundsbruk - golvlaggare.eu

Sundsbruk är en tätort och bruksort i Sundsvalls kommun, belägen ca 12 km norr om Sundsvall. Tätorten är angränsande till Timrå kommun. Sundsbruk innefattar bostadsområdena Finsta, Gångviken och Skönvik.

Yta: 463,06 hektar
Invånarantal: 2137, år 2010

Pris på golvläggning i Sundsbruk

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Sundsbruk varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Sundsbruk arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Sundsbruk.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Sundsbruk rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västernorrland.