Golvläggare i Söråker - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Söråker

Annons:
I staden Söråker finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Söråker som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Söråker.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Söråker hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Söråker företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Söråker som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Söråker

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Söråker vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Sundsvalls Plattsättning
Rigstav. 50
860 35 Söråker


TJ Skorstenstätning
Centrumv. 83
860 35 Söråker

Annons:


Fakta om Söråker - golvlaggare.eu

Söråker, lokalt även känt som Löta, är en tätort i Timrå kommun. Söråker ligger strax öster om Sundsvall-Timrå Airport. Här finns Ebeneserkyrkan.

Yta: 507,89 hektar
Invånarantal: 2312, år 2010

Pris på golvläggning i Söråker

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Söråker varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Söråker arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Söråker.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Söråker rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västernorrland.