Golvläggare i Sollefteå - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Sollefteå

Annons:
I staden Sollefteå finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Sollefteå som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Sollefteå.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Sollefteå hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Sollefteå företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Sollefteå som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Sollefteå

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Sollefteå vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Douglas Kakel & Bygg AB
Lövv. 6
881 35 SOLLEFTEÅ


Rulles Plattsättning
Sportgränd 4
881 35 SOLLEFTEÅ


Sollefteå Såg & Borrteknik SBT AB
Västgranvåg 232
881 91 SOLLEFTEÅ

Annons:


Fakta om Sollefteå - golvlaggare.eu

Sollefteå är en tätort i Sollefteå distrikt och Multrå distrikt i Ångermanland och centralort i Sollefteå kommun i Västernorrlands län. Sollefteå kommun är Sveriges näst största vattenkraftsproducent.

Yta: 939,59 hektar
Invånarantal: 8562, år 2010

Pris på golvläggning i Sollefteå

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Sollefteå varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Sollefteå arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Sollefteå.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Sollefteå rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västernorrland.