Golvläggare i Själevad - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Själevad

Annons:
I staden Själevad finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Själevad som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Själevad.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Själevad hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Själevad företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Själevad som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Själevad

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Själevad vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

TM Progress
Kavelv. 7
894 35 SJÄLEVAD


Jockes Golv I Övik AB
Onsdagsv. 46
894 30 Själevad

Annons:


Fakta om Själevad - golvlaggare.eu

Själevad är kyrkbyn i Själevads socken i Örnsköldsviks kommun, belägen 6 kilometer väster om Örnsköldsviks stadskärna. Orten är en av de äldsta i nolaskogsområdet.

Yta:
Invånarantal: , år

Pris på golvläggning i Själevad

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Själevad varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Själevad arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Själevad.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Själevad rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västernorrland.