Golvläggare i Ramsele - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Ramsele

Annons:
I staden Ramsele finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Ramsele som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Ramsele.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Ramsele hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Ramsele företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Ramsele som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Ramsele

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Ramsele vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Mattias Bygg Och Plattsättning
Mellansjö 115
880 40 RAMSELE

Annons:


Fakta om Ramsele - golvlaggare.eu

Ramsele är en tätort i Sollefteå kommun och kyrkbyn i Ramsele socken, belägen vid Faxälven och länsväg 331. Riksarkivets avdelning SVAR (Svensk arkivinformation) har sitt kontor här.

Yta: 196,67 hektar
Invånarantal: 968, år 2010

Pris på golvläggning i Ramsele

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Ramsele varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Ramsele arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Ramsele.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Ramsele rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västernorrland.