Golvläggare i Örnsköldsvik - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Örnsköldsvik

Annons:
I staden Örnsköldsvik finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Örnsköldsvik som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Örnsköldsvik.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Örnsköldsvik hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Örnsköldsvik företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Örnsköldsvik som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Örnsköldsvik

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Örnsköldsvik vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Hägglunds Golvfirma
Högbergsg. 3
891 32 örnsköldsvik


Elitvaror Matthall AB
Nyg. 28
891 34 örnsköldsvik


Specialbeläggningar AB, Br. Westin
Ångermanlandsg. 28
891 38 örnsköldsvik


Ni Ke Golv AB
Sportv. 6
891 42 ÖRNSKÖLDSVIK


Peho HB
Älgv. 57
891 43 örnsköldsvik


Nimitz AB
Terminalv. 9
891 51 ÖRNSKÖLDSVIK


U.B. Försäljning AB
Lasarettsg. 13
891 33 ÖRNSKÖLDSVIK


Bröderna Westin Specialbeläggningar, AB
Ångermanlandsg. 28 B
891 38 örnsköldsvik


Golvtjänst I Örnsköldsvik KB
Ångermanlandsg. 14
891 35 ÖRNSKÖLDSVIK


Heppes Murning & Plattsättning AB
Fågelsångvägen 15d
891 41 örnsköldsvik

Annons:


Fakta om Örnsköldsvik - golvlaggare.eu

Örnsköldsvik är en tätort och centralort i Örnsköldsviks kommun i Västernorrlands län, i Nolaskogsområdet i landskapet Ångermanland och ligger vid Moälvens utlopp i Bottenhavet. Örnsköldsvik är en företagstät kommun med många internationella företag, stark företagandetradition och stort utvecklingsfokus.

Yta: 2 440,24 hektar
Invånarantal: 28991, år 2010

Pris på golvläggning i Örnsköldsvik

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Örnsköldsvik varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Örnsköldsvik arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Örnsköldsvik.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Örnsköldsvik rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västernorrland.