Golvläggare i Nordingrå - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Nordingrå

Annons:
I staden Nordingrå finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Nordingrå som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Nordingrå.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Nordingrå hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Nordingrå företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Nordingrå som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Nordingrå

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Nordingrå vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Fru Melin
Ådal 108
870 30 NORDINGRÅ

Annons:


Fakta om Nordingrå - golvlaggare.eu

Nordingrå (äldre namn även Nordingråvallen) är en tätort i Kramfors kommun, Ångermanland och kyrkbyn i Nordingrå socken.

Yta: 64,85 hektar
Invånarantal: 306, år 2010

Pris på golvläggning i Nordingrå

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Nordingrå varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Nordingrå arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Nordingrå.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Nordingrå rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västernorrland.