Golvläggare i Matfors - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Matfors

Annons:
I staden Matfors finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Matfors som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Matfors.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Matfors hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Matfors företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Matfors som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Matfors

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Matfors vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Jon Eriksson M.E.F.
Sörlindsjö 106
864 92 MATFORS

Annons:


Fakta om Matfors - golvlaggare.eu

Matfors är en tätort i Sundsvalls kommun i Medelpad. Orten är belägen cirka 15 km väster om Sundsvall och ligger alldeles söder om tätorten Vattjom med Europaväg 14 (E 14) däremellan. Matfors har företag som sysslar med bland annat medicinsk-teknisk produktion. Vidare finns småföretag med service och verkstadsinriktning.

Yta: 324,72 hektar
Invånarantal: 3201, år 2010

Pris på golvläggning i Matfors

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Matfors varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Matfors arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Matfors.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Matfors rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västernorrland.