Golvläggare i Långsele - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Långsele

Annons:
I staden Långsele finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Långsele som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Långsele.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Långsele hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Långsele företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Långsele som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Långsele

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Långsele vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Bergs Golv i Långsele AB
Stationsg. 1
882 30 LÅNGSELE

Annons:


Fakta om Långsele - golvlaggare.eu

Långsele är en tätort i Sollefteå kommun och kyrkbyn i Långsele socken, belägen cirka 10 km väster om Sollefteå. Bromsbandsfabriken var länge en av de största arbetsgivarna på orten.

Yta: 244,91 hektar
Invånarantal: 1584, år 2010

Pris på golvläggning i Långsele

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Långsele varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Långsele arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Långsele.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Långsele rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västernorrland.