Golvläggare i Kvissleby - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Kvissleby

Annons:
I staden Kvissleby finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Kvissleby som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Kvissleby.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Kvissleby hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Kvissleby företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Kvissleby som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Kvissleby

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Kvissleby vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Golvsliparn Dalarna
Hermelinv. 11
862 32 KVISSLEBY


Swedish Toys&Tools AB
Västbov. 17
862 32 KVISSLEBY


Mallojens Kakel
Essviksv. 40
862 34 KVISSLEBY

Annons:


Fakta om Kvissleby - golvlaggare.eu

Kvissleby är en tätort i Sundsvalls kommun belägen vid E4 cirka 15 km söder om centrala Sundsvall. I tätorten ingår förutom orten Kvissleby även Nolby.

Yta: 189,24 hektar
Invånarantal: 2614, år 2010

Pris på golvläggning i Kvissleby

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Kvissleby varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Kvissleby arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Kvissleby.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Kvissleby rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västernorrland.