Golvläggare i Kramfors - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Kramfors

Annons:
I staden Kramfors finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Kramfors som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Kramfors.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Kramfors hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Kramfors företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Kramfors som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Kramfors

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Kramfors vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Dynäs Måleri Nordsjö Idé & Design
Gränsg. 14
872 30 KRAMFORS


H H Golvservice
Ingev. 18
872 33 Kramfors


Hh Service
Ingev. 18
872 33 Kramfors

Annons:


Fakta om Kramfors - golvlaggare.eu

Kramfors är en tätort i Gudmundrå distrikt i Ångermanland och centralort i Kramfors kommun, Västernorrlands län. Orten är belägen vid Ångermanälvens västra strand, utmed Ådalen, och genomkorsas av Riksväg 90 och Ådalsbanan.

Yta: 733,85 hektar
Invånarantal: 5990, år 2010

Pris på golvläggning i Kramfors

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Kramfors varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Kramfors arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Kramfors.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Kramfors rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västernorrland.