Golvläggare i Kovland - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Kovland

Annons:
I staden Kovland finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Kovland som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Kovland.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Kovland hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Kovland företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Kovland som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Kovland

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Kovland vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Änglahuset
Östanå 295
860 25 Kovland


H. Andersson Bad & Kök
Viljansv. 1
860 25 Kovland

Annons:


Fakta om Kovland - golvlaggare.eu

Kovland är en tätort i Sundsvalls kommun. Kovland ligger i Sättna socken längs Sättnaån i Sundsvalls kommun nordväst om staden.

Yta: 47,69 hektar
Invånarantal: 486, år 2010

Pris på golvläggning i Kovland

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Kovland varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Kovland arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Kovland.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Kovland rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västernorrland.