Golvläggare i Junsele - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Junsele

Annons:
I staden Junsele finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Junsele som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Junsele.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Junsele hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Junsele företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Junsele som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Junsele

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Junsele vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Vesuri
Brattsele 216
880 37 Junsele

Annons:


Fakta om Junsele - golvlaggare.eu

Junsele är en tätort i Sollefteå kommun och kyrkbyn i Junsele socken. Länsväg 346 börjar i Junsele och går mot nordväst till Hoting. Riksväg 90 passerar genom orten från Sollefteå mot Åsele.

Yta: 250,95 hektar
Invånarantal: 895, år 2010

Pris på golvläggning i Junsele

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Junsele varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Junsele arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Junsele.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Junsele rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västernorrland.