Golvläggare i Järved - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Järved

Annons:
I staden Järved finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Järved som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Järved.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Järved hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Järved företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Järved som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Järved

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Järved vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Westermarks Holding AB
Montörsv. 20
891 77 Järved

Annons:


Fakta om Järved - golvlaggare.eu

Järved är ett samhälle inom tätorten Örnsköldsvik beläget tre kilometer öster om centrum. I Järved finns bland annat Järveds IF som fostrat många hockeytalanger genom åren, såsom Markus Näslund, Daniel Sedin, Henrik Sedin och Hans Jonsson.

Yta:
Invånarantal: , år

Pris på golvläggning i Järved

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Järved varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Järved arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Järved.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Järved rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västernorrland.