Golvläggare i Indal - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Indal

Annons:
I staden Indal finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Indal som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Indal.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Indal hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Indal företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Indal som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Indal

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Indal vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Jakobssons Tak och Fastigheter AB
Ljusstakev. 32
860 40 Indal

Annons:


Fakta om Indal - golvlaggare.eu

Indal är en tätort i Sundsvalls kommun och kyrkbyn i Indals socken. Den ligger vid Indalsälven, cira 25 km nordväst om Sundsvall.

Yta: 92,99 hektar
Invånarantal: 661, år 2010

Pris på golvläggning i Indal

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Indal varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Indal arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Indal.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Indal rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västernorrland.