Golvläggare i Helgum - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Helgum

Annons:
I staden Helgum finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Helgum som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Helgum.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Helgum hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Helgum företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Helgum som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Helgum

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Helgum vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Gottwalls Golvsliperi & Smide
Mo 144
882 93 Helgum

Annons:


Fakta om Helgum - golvlaggare.eu

Helgum är en småort i Sollefteå kommun och kyrkbyn i Helgums socken. Här ligger Helgums kyrka.

Yta: 41 hektar
Invånarantal: 150, år 2010

Pris på golvläggning i Helgum

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Helgum varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Helgum arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Helgum.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Helgum rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västernorrland.