Golvläggare i Härnösand - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Härnösand

Annons:
I staden Härnösand finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Härnösand som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Härnösand.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Härnösand hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Härnösand företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Härnösand som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Härnösand

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Härnösand vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

M-P Golv AB
Industrig. 7
871 53 Härnösand


Henrik Widells Golv i Härnösand AB
Industrig. 3
871 53 Härnösand


Pers Hammare
Tjärnsjö 133
871 91 Härnösand


Tonny Vestling Mattor & Kakel AB
Djuphamnsv. 15
871 45 HÄRNÖSAND


Synintryck, Staffan Westerlund
Strengbergsg. 7
871 33 Härnösand


Agerbrink, Daniel
Holmg. 12 A
871 45 HÄRNÖSAND


Nybergs Golv
Vitbergsg. 16
871 40 Härnösand


Scan Coor Cristalisering Västernorrland
Fiskekroken 11
871 40 Härnösand

Annons:


Fakta om Härnösand - golvlaggare.eu

Härnösand är en tätort i Ångermanland samt centralort i Härnösands kommun, residensstad för Västernorrlands län och stiftsstad i Härnösands stift. Härnösand grundades 1585 av Johan III.

Yta: 1 089,42 hektar
Invånarantal: 17556, år 2010

Pris på golvläggning i Härnösand

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Härnösand varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Härnösand arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Härnösand.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Härnösand rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västernorrland.