Golvläggare i Fagervik - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Fagervik

Annons:
I staden Fagervik finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Fagervik som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Fagervik.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Fagervik hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Fagervik företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Fagervik som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Fagervik

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Fagervik vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

E&D Måleri AB
N. Fagerviksv. 43
860 32 Fagervik

Annons:


Fakta om Fagervik - golvlaggare.eu

Fagervik är en bruksort i Timrå kommun inom den norra delen av tätorten Timrå. Avståndet till Vivsta (Timrå centrum) är 5 kilometer. Från den lilla hamnen Skälarö Brygga kan man se två öar, Gistaholmarna, som är populära dagsresemål.

Yta:
Invånarantal: , år

Pris på golvläggning i Fagervik

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Fagervik varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Fagervik arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Fagervik.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Fagervik rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västernorrland.