Golvläggare i Domsjö - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Domsjö

Annons:
I staden Domsjö finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Domsjö som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Domsjö.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Domsjö hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Domsjö företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Domsjö som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Domsjö

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Domsjö vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

L B Golvservice
Lertagsv. 10
892 34 Domsjö


Anders Berglund Golv AB
Hamptjärnsv. 21
892 33 DOMSJÖ


Axlings golv AB
Jägarv. 29
892 42 DOMSJÖ


Kenneth Stafrin
Hammarv. 5
892 31 DOMSJÖ

Annons:


Fakta om Domsjö - golvlaggare.eu

Domsjö är en gammal by i Själevads socken i Örnsköldsviks kommun och ett bostadsområde i Örnsköldsviks tätort. Domsjö ligger på södra sidan av Örnsköldsviksfjärden alldeles utanför Moälvens utlopp.

Yta:
Invånarantal: , år

Pris på golvläggning i Domsjö

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Domsjö varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Domsjö arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Domsjö.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Domsjö rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västernorrland.