Golvläggare i Bredbyn - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Bredbyn

Annons:
I staden Bredbyn finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Bredbyn som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Bredbyn.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Bredbyn hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Bredbyn företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Bredbyn som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Bredbyn

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Bredbyn vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Widmarks Färg & Golv HB
Köpmang. 6
895 30 BREDBYN

Annons:


Fakta om Bredbyn - golvlaggare.eu

Bredbyn är en tätort i Örnsköldsviks kommun. Orten ligger vid Moälven cirka 40 km nordväst om Örnsköldsvik och cirka 10 kilometer väster om Mellansel. Namnet skrevs år 1535 Breby och år 1542 Bredbyn.

Yta: 234,33 hektar
Invånarantal: 1186, år 2010

Pris på golvläggning i Bredbyn

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Bredbyn varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Bredbyn arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Bredbyn.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Bredbyn rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västernorrland.