Golvläggare i Bollstabruk - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Bollstabruk

Annons:
I staden Bollstabruk finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Bollstabruk som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Bollstabruk.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Bollstabruk hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Bollstabruk företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Bollstabruk som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Bollstabruk

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Bollstabruk vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

K.S- Golv
Ådalsv. 15
873 40 BOLLSTABRUK

Annons:


Fakta om Bollstabruk - golvlaggare.eu

Bollstabruk, även Bollsta, är en tätort i Kramfors kommun, Västernorrlands län, belägen vid Bollstafjärden av Ångermanälven cirka 10 km nordväst om centralorten Kramfors. Tätorten omfattar såväl den gamla byn Bollsta som flera andra byar vid Bollstafjärden.

Yta: 443,67 hektar
Invånarantal: 1871, år 2010

Pris på golvläggning i Bollstabruk

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Bollstabruk varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Bollstabruk arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Bollstabruk.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Bollstabruk rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västernorrland.