Golvläggare i Björna - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Björna

Annons:
I staden Björna finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Björna som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Björna.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Björna hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Björna företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Björna som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Björna

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Björna vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Mats Golv
Aspsele 138
890 50 Björna

Annons:


Fakta om Björna - golvlaggare.eu

Björna är en tätort i Örnsköldsviks kommun. Björna ligger längs länsväg 352 36 kilometer från Örnsköldsvik och 30 kilometer från Örnsköldsviks flygplats. Stambanan genom övre Norrland passerar genom Björna, som förr hade en järnvägsstation (Björna station).

Yta: 67,70 hektar
Invånarantal: 413, år 2010

Pris på golvläggning i Björna

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Björna varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Björna arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Björna.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Björna rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västernorrland.