Golvläggare i Bjästa - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Bjästa

Annons:
I staden Bjästa finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Bjästa som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Bjästa.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Bjästa hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Bjästa företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Bjästa som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Bjästa

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Bjästa vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Pirrås Plattsättning AB
Drillv. 9
893 30 Bjästa


Strandbergs Golv AB
Bäck 202
893 92 Bjästa


Pirrås Plattsättning AB
Drillv. 9
893 30 Bjästa

Annons:


Fakta om Bjästa - golvlaggare.eu

Bjästa är en tätort i Örnsköldsviks kommun och kyrkbyn i Nätra socken i nordöstra Ångermanland, Västernorrlands län. Bjästa ligger i en bördig dalgång runt Nätraån och insjön Svedjefjärden (4 m ö.h.). Det är den största orten i Nätra socken och. Orten ligger längs Europaväg 4, cirka 12 km sydväst om Örnsköldsvik.

Yta: 204,90 hektar
Invånarantal: 1808, år 2010

Pris på golvläggning i Bjästa

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Bjästa varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Bjästa arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Bjästa.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Bjästa rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västernorrland.