Golvläggare i Arnäsvall - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Arnäsvall

Annons:
I staden Arnäsvall finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Arnäsvall som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Arnäsvall.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Arnäsvall hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Arnäsvall företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Arnäsvall som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Arnäsvall

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Arnäsvall vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Plattsättaren Henric
Kvaved 110
891 96 ARNÄSVALL


Nylanders Plattsättning AB
Täfteå 301
891 95 Arnäsvall


Mánadis Vildhäst AB
Trehörningen 129
891 95 Arnäsvall


Karl-Antons Mur- & Kakeltjänst, AB
Lövbov. 219
891 96 ARNÄSVALL

Annons:


Fakta om Arnäsvall - golvlaggare.eu

Arnäsvall är en tätort i Örnsköldsviks kommun samt kyrkbyn i Arnäs socken, med Arnäs kyrka belägen i orten. Arnäsvall ligger längs europaväg 4 cirka 3 km nordost om Örnsköldsvik. Strax nordväst om orten ligger ett gravfält.

Yta: 83,43 hektar
Invånarantal: 341, år 2010

Pris på golvläggning i Arnäsvall

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Arnäsvall varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Arnäsvall arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Arnäsvall.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Arnäsvall rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västernorrland.