Golvläggare i Ånge - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Ånge

Annons:
I staden Ånge finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Ånge som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Ånge.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Ånge hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Ånge företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Ånge som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Ånge

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Ånge vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Okänd användare
Ovansjö 242
841 91 ÅNGE

Annons:


Fakta om Ånge - golvlaggare.eu

Ånge är en tätort i västra Medelpad och centralort i Ånge kommun, Västernorrlands län. Ånge ligger vid Ljungan och Riksväg 83 och är en järnvägsknut där Mittbanan och Norra stambanan möts. Av den anledningen fanns i Ånge en av Postens större sorteringscentraler.

Yta: 359,80 hektar
Invånarantal: 2872, år 2010

Pris på golvläggning i Ånge

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Ånge varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Ånge arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Ånge.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Ånge rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västernorrland.