Golvläggare i Vindeln - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Vindeln

Annons:
I staden Vindeln finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Vindeln som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Vindeln.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Vindeln hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Vindeln företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Vindeln som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Vindeln

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Vindeln vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Sterners Golv AB
Hantverkarv. 8
922 31 VINDELN

Annons:


Fakta om Vindeln - golvlaggare.eu

Vindeln (sydsamiska Vudtele, umesamiska Vyöddale) är en tätort i Västerbotten och centralort i Vindelns kommun, Västerbottens län. Två stora företag i Vindeln är Indexator samt Cranab.

Yta: 296,13 hektar
Invånarantal: 2333, år 2010

Pris på golvläggning i Vindeln

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Vindeln varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Vindeln arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Vindeln.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Vindeln rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västerbotten.