Golvläggare i Vilhelmina - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Vilhelmina

Annons:
I staden Vilhelmina finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Vilhelmina som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Vilhelmina.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Vilhelmina hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Vilhelmina företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Vilhelmina som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Vilhelmina

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Vilhelmina vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Lundquist Måleri, AB
Terminalg. 2 A
912 32 Vilhelmina

Annons:


Fakta om Vilhelmina - golvlaggare.eu

Vilhelmina (sydsamiska: Vualtjere) är en tätort och centralort i Vilhelmina kommun i Västerbottens län, landskapet Lappland. Vilhelmina är kyrkbyn i Vilhelmina socken och ligger vid Volgsjön i Ångermanälven, med den mindre Baksjön öster om samhället.

Yta: 354,13 hektar
Invånarantal: 3657, år 2010

Pris på golvläggning i Vilhelmina

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Vilhelmina varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Vilhelmina arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Vilhelmina.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Vilhelmina rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västerbotten.