Golvläggare i Vännäs - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Vännäs

Annons:
I staden Vännäs finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Vännäs som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Vännäs.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Vännäs hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Vännäs företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Vännäs som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Vännäs

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Vännäs vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Bygg Något Umeå
Strand 104
911 93 Vännäs

Annons:


Fakta om Vännäs - golvlaggare.eu

Vännäs är en tätort och centralort i Vännäs kommun belägen cirka 30 kilometer väster om Umeå. Förutom ett antal affärer i centrum och flera föreningar finns även gymnasieskola, hotell och ett motormuseum på orten. Det är även en järnvägsknut som förbinder Stambanan genom övre Norrland med Järnvägslinjen Vännäs–Umeå–Holmsund.

Yta: 327,53 hektar
Invånarantal: 4118, år 2010

Pris på golvläggning i Vännäs

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Vännäs varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Vännäs arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Vännäs.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Vännäs rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västerbotten.