Golvläggare i Tavelsjö - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Tavelsjö

Annons:
I staden Tavelsjö finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Tavelsjö som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Tavelsjö.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Tavelsjö hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Tavelsjö företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Tavelsjö som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Tavelsjö

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Tavelsjö vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Tavelsjö Golv AB
Västernäs 14
922 66 TAVELSJÖ

Annons:


Fakta om Tavelsjö - golvlaggare.eu

Tavelsjö by är en ort och en tätort i Umeå kommun, Västerbottens län. Orten ligger mitt emellan Umeå och Vindeln, nordväst om Umeå vid norra änden av Tavelsjön. SCB har för bebyggelsen i orten avgränsat två tätorter.

Yta: 21,90 hektar
Invånarantal: 245, år 2010

Pris på golvläggning i Tavelsjö

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Tavelsjö varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Tavelsjö arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Tavelsjö.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Tavelsjö rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västerbotten.