Golvläggare i Tärnaby - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Tärnaby

Annons:
I staden Tärnaby finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Tärnaby som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Tärnaby.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Tärnaby hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Tärnaby företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Tärnaby som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Tärnaby

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Tärnaby vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Tonys Golv
Yttervik 116
920 64 Tärnaby


Jont AB
Bergastigen 29
920 64 Tärnaby


Tärnaby Golv & Måleri
Joesjö 302
920 64 Tärnaby

Annons:


Fakta om Tärnaby - golvlaggare.eu

Tärnaby (sydsamiska: Dearna) är en tätort i Storumans kommun och kyrkby i Tärna socken, Lappland, känd för att ha fostrat ett flertal alpina skidåkare på världselitnivå. Av Sveriges 185 världscupssegrar genom tiderna har 131 kommit från Tärnabyåkare, med IK Fjällvinden som moderklubb.

Yta: 163,92 hektar
Invånarantal: 482, år 2010

Pris på golvläggning i Tärnaby

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Tärnaby varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Tärnaby arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Tärnaby.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Tärnaby rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västerbotten.