Golvläggare i Storuman - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Storuman

Annons:
I staden Storuman finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Storuman som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Storuman.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Storuman hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Storuman företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Storuman som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Storuman

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Storuman vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Nilssons Bygg & Måleri AB
Skolg. 10
923 31 STORUMAN

Annons:


Fakta om Storuman - golvlaggare.eu

Storuman (sydsamiska Luspie, umesamiska Lusspie) är en tätort och centralort i Storumans kommun, Lappland. Byn Luspen anlades 1741 av Erik Johansson från Knaften som ett av Lycksele lappmarks första nybyggen.

Yta: 311,53 hektar
Invånarantal: 2207, år 2010

Pris på golvläggning i Storuman

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Storuman varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Storuman arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Storuman.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Storuman rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västerbotten.