Golvläggare i Sorsele - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Sorsele

Annons:
I staden Sorsele finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Sorsele som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Sorsele.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Sorsele hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Sorsele företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Sorsele som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Sorsele

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Sorsele vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Fjellners Golv & Mattläggning
Gunnerudsallén
924 31 Sorsele

Annons:


Fakta om Sorsele - golvlaggare.eu

Sorsele (sydsamiska Suarsa, umesamiska Suorssá)[2] är en tätort och centralort i Sorsele kommun. Genom Sorsele flyter den ännu oreglerade Vindelälven. Varje år, vanligtvis tredje helgen i juli, anordnas Holmen Gungar på näset.

Yta: 182,07 hektar
Invånarantal: 1277, år 2010

Pris på golvläggning i Sorsele

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Sorsele varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Sorsele arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Sorsele.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Sorsele rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västerbotten.