Golvläggare i Skelleftehamn - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Skelleftehamn

Annons:
I staden Skelleftehamn finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Skelleftehamn som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Skelleftehamn.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Skelleftehamn hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Skelleftehamn företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Skelleftehamn som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Skelleftehamn

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Skelleftehamn vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Remek AB
Örviksv. 8
932 33 SKELLEFTEHAMN

Annons:


Fakta om Skelleftehamn - golvlaggare.eu

Skelleftehamn är en tätort i Skellefteå kommun 15 kilometer från Skellefteå stad. Det är ett samhälle som är uppbyggt kring hamnen och Rönnskärsverken.

Yta: 401,24 hektar
Invånarantal: 3184, år 2010

Pris på golvläggning i Skelleftehamn

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Skelleftehamn varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Skelleftehamn arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Skelleftehamn.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Skelleftehamn rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västerbotten.