Golvläggare i Skellefteå - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Skellefteå

Annons:
I staden Skellefteå finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Skellefteå som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Skellefteå.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Skellefteå hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Skellefteå företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Skellefteå som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Skellefteå

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Skellefteå vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Golv 4 U i Skellefteå AB
Industriv. 30
931 44 Skellefteå


Golvspecialisten i Skellefteå AB
N. Järnvägsg. 64
931 37 Skellefteå


Daniel & Jonny Måleri, AB
Ängesv. 4 B
931 39 Skellefteå


Happy Homes Färg & Tapet
Svedjev. 1
931 36 SKELLEFTEÅ


Colorama
Tjärnv. 1
931 61 SKELLEFTEÅ


Golvcentralen Skellefteå AB
Lund 19
931 97 Skellefteå


Skellefteå Golvteknik AB
Kvarng. 14
931 44 Skellefteå


Sälls Golv & Kakel AB
Västra_hjoggböle 109
931 94 SKELLEFTEÅ


Anderssons Golvslip I Skellefteå AB
Vallen 47
931 93 Skellefteå


Sörböle Golv I Skellefteå AB
Västerg. 10 A
931 62 Skellefteå


Ainas Servicebutik AB
0910 - 153 50


Annons:


Fakta om Skellefteå - golvlaggare.eu

Skellefteå är en tät- samt centralort i Skellefteå kommun, Västerbottens län, belägen cirka 15 km uppströms från Bottenviken och Skelleftehamn, där E4:an möter Skellefteälven. Skellefteå - en ung stad i en gammal bygd - grundades 1845 på initiativ av kyrkoherde Nils Nordlander.

Yta: 2 174,43 hektar
Invånarantal: 32775, år 2010

Pris på golvläggning i Skellefteå

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Skellefteå varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Skellefteå arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Skellefteå.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Skellefteå rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västerbotten.