Golvläggare i Sävar - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Sävar

Annons:
I staden Sävar finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Sävar som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Sävar.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Sävar hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Sävar företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Sävar som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Sävar

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Sävar vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Svante Sandgren
Klöverv. 1
918 31 SÄVAR


Furunäs Bygg- & Golvservice
Furunäs 115
918 91 SÄVAR

Annons:


Fakta om Sävar - golvlaggare.eu

Sävar (historiskt uttalat Sjevar, därav stavat Skjävar e.d.) är en tätort i Umeå kommun och kyrkby i Sävar socken. Orten är belägen vid Sävarån 15 km nordost om Umeå längs E4:an. Strax söder om tätorten har SCB sedan 2010 avgränsat en bebyggelse till en egen småort namnsatt till Sävar södra.

Yta: 244,52 hektar
Invånarantal: 2670, år 2010

Pris på golvläggning i Sävar

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Sävar varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Sävar arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Sävar.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Sävar rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västerbotten.